Utrecht

1 2 3 4


huren-utrecht-papayoHuren in Utrecht. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in de Utrecht? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Ben je op zoek naar een kamer in Utrecht en heb je geen idee waar je moet zoeken? Helaas is het in Utrecht überhaupt niet zo eenvoudig om een leuke betaalbare kamer te vinden op goede locatie. Populaire buurten onder studenten zijn Wittevrouwen, Lombok, Vogelenbuurt en Oudwijk. Eigenlijk allemaal wijkjes nabij het centrum, want uiteraard is het centrum ook populair.

Locaties die vaak worden vermeld in advertenties (en dus interessant zijn om in de buurt te wonen) zijn Ledig Erf, Neude, Wilhelminapark en natuurlijk het centraal station.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Utrecht? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reageer direct ↓