Reageer direct ↓
Sort By:  

DEAL: topmerken tot -70%

DEAL: topmerken tot -70%
Advertentie

Hou jij van merkkleding, luxe producten en leuke stedentrips? Maar wil je niet te veel betalen? Word gratis lid en bespaar tot 70%!

Meer weten?
Advertentie

Appartement in Tilburg (Besterdring)

Appartement
€950,- exclusief - Onbepaalde tijd

Beschikbaar per: 15 november 2018 Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd. Huurtoeslag aanvragen…

Lees verder
Online sinds 14 nov 2018

Tilburg


tilburg-huren-papayoHuren in Tilburg. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in de Tilburg? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Tilburg is in inwonertal de zesde stad van Nederland. In de stad wonen zo’n 213.000 Kruikezeikers, zoals inwoners van Tilburg van oudsher werden genoemd door inwoners van omringende plaatsen. Ongeveer 1 op de 7 inwoners is student, dat zijn er ruim 29.000.

Ga je studeren en heb je nog geen idee waar je het best kunt wonen? Zoals in de meeste studentensteden zit je altijd goed in het centrum. Ook Tivoli, Oud-Zuid Tilburg, West Tilburg en Korvel zijn populaire wijken om te wonen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Tilburg? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief