Op zoek naar een kamer of appartement in de Nijmegen?huren-nijmegen-kamer-papayoHuren in Nijmegen. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in de Nijmegen? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

In Nijmegen is meer dan 10 procent van de 170.000 inwoners student. Dat levert ook wel eens wat overlast op, zo getuige dit verslag van NOSop3.

De populairste wijken en gebieden zijn het centrum, Altrade, Bottendaal en Benedenstad. De prijzen van studentenkamers en appartementen liggen (zoals in de meeste steden) hoger naarmate je dichter bij het centrum komt. In het centrum zelf vind je de hoogste kamerprijzen.

In de wijken Altrade, Galgenveld en Bottendaal wonen veel studenten. In die laatste wijk (Bottendaal) wordt een speciaal bier geschonken dat alleen in Bottendaal verkrijgbaar is: de Botterik.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Nijmegen? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reageer direct ↓