Hoe werkt het?

Waarom zou je een duur maandabonnement kopen als je alleen vandaag wilt reageren op een kamer of woning? Dat is de vraag die Papayo zich stelde. In de grote steden blijkt het ontzettend lastig om een leuke en betaalbare kamer te vinden. En tot overmaat van ramp moet je dan ook nog vaak dure abonnementen afsluiten om te kunnen reageren op interessante kamers. Dat moet beter kunnen, vinden wij.

Daarom heeft Papayo een nieuw platform ontwikkeld. Op Papayo komen kamerzoekers en –aanbieders samen. De kamers of appartementen worden aangeboden door zowel particulieren als door makelaars.

Wij vinden dat je alleen hoeft te betalen als we ook daadwerkelijk iets voor jou kunnen betekenen. Is het aanbod eigenlijk boven jouw budget, maar staan er toch een paar leuke kamers of appartementen op onze website? Neem dan een kortlopend abonnement van 1 week en reageer op al de advertenties die wel bij jou passen. Zie je juist regelmatig interessante woningen voorbij komen? Overweeg dan een abonnement voor een langere periode, dat is relatief voordeliger.

Goed om te weten: Papayo biedt zelf geen woonruimtes aan. We zijn dus afhankelijk van het aanbod dat particulieren en makelaars op ons platform plaatsen. Wij kunnen (helaas) ook niet in de toekomst kijken en weten dus niet hoeveel aanbod we in een stad zullen hebben. Daarom bieden we verschillende abonnementen. Laat het aanbod daarom bepalen welk abonnement het best bij jou past.

We hebben vier verschillende abonnementen:

  • 1 week onbeperkt reageren op alle advertenties voor €4,99
  • 2 weken onbeperkt reageren op alle advertenties voor €7,49
  • 1 maand (31 dagen) onbeperkt reageren op alle advertenties voor €11,99
  • Seizoensabonnement (3 maanden) onbeperkt reageren op alle advertenties voor €18,99

Wil je niet direct een abonnement afsluiten, maar zie je wel leuke woonruimtes? Als je ingelogd bent, kun je eenvoudig advertenties toevoegen aan ‘Favorieten’. Wanneer je de tijd hebt om te reageren op advertenties, staan de woonruimtes die jij hebt toegevoegd aan favorieten keurig op een rij.

Wil je reageren op een woning?

Maak dan gratis een account aan met je e-mailadres of je Facebook en log in. Vervolgens kun je een abonnement kiezen (in het menu bij MijnAbonnement of onder een advertentie) dat het best bij jou past. Zodra je een abonnement hebt, kun je onbeperkt reageren op alle advertenties die jij interessant vindt. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de advertenties. Jouw bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar de aanbieder van de woonruimte.

We wensen je heel veel succes met het zoeken van een leuke plek om te wonen!

Ga direct op zoek naar de perfecte woonruimte voor jou >>

Bekijk hieronder in een kort filmpje hoe je een woonruimte kunt aanbieden op Papayo.

Nog vragen of onduidelijkheden? Bekijk ook FAQ

Woonruimte verhuren? Zo simpel is het!

Reageer direct ↓