Groningen

De Brink 1

Mooie kamer in appartement met gebruik van keuken, douche net…

Kamers

1

Oppervlakte

16

Kamer

€400

Huize Fem

**HUIZE FEM ZOEKT HUISGENOOT (V) (DUTCH ONLY)** Lieve meiden, Omdat…

Oppervlakte

16

Kamer

€425 inclusief

Damsterdiep 148

Per direct onderhuurder gezocht! Een prachtige centraal gelegen stedelijke villa…

Kamers

1

Oppervlakte

19

Kamer

€430 inclusief

1 2 3 4


huren in groningen studenten kamerHuren in Groningen. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in Groningen? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Populaire plekken onder studenten om te wonen in Groningen zijn het centrum, de Schildersbuurt, de Oosterpoortbuurt en de Korrewegwijk. De binnenstad van Groningen is niet zo heel groot, maar biedt wel veel Horeca-gelegenheden. En met name cafés gaan in Groningen vaak niet al te vroeg dicht. Met andere woorden, als je in het centrum gaat wonen, let dan goed op of de kans op overlast niet te groot is.

Verder is het leuk om in de buurt te wonen van het Noorderplantsoen. Je kunt te voet naar het centrum en ‘s zomers heb je een hartstikke leuk park als achter-/voortuin.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Groningen? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Reageer direct ↓