EindhovenHuren in Eindhoven. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in Eindhoven? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Eindhoven, ook wel de lichtstad genoemd, is de vijfde gemeente van Nederland naar inwonertal. De gemeente telt 225.020 inwoners (1 april 2016, bron: CBS).

De stad Eindhoven ontstond tussen de riviertjes de Dommel en de Gender en kreeg in 1232 stadsrechten. In 1920 kwam de gemeente Eindhoven tot stand toen de oorspronkelijke gemeente Eindhoven – de huidige binnenstad – fuseerde met de rondom liggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum. Tegenwoordig zijn deze voormalige gemeenten wijken van de stad.

Met name in de binnenstad wonen veel studenten. Daarnaast zijn bijvoorbeeld het Vonderkwartier, Oud-Stratum, Kortonjo, Putten en Oud-Woensel ook populair. Voor een studentenstad is Eindhoven niet duur om te wonen. Van de 25 grootse steden zijn kamers in de Lichtstad het goedkoopst. De prijs per vierkante meter is daar 12,61 euro.

Aan de zuidkant van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland met meer dan 50 aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Eindhoven? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Reageer direct ↓