Den Haag

1 2 3 4 5 6 7


Huren in Den Haag. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in de Hofstad? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Den Haag is, na Amsterdam en Rotterdam, qua inwonersaantal de op twee na grootste gemeente. De gemeente telt zo’n 520.000 inwoners. Het is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van elf kilometer. Verder zijn natuurlijk de regering en het parlement gevestigd in de stad.

Mocht je in Den Haag willen gaan wonen, dan wil je natuurlijk weten wat de populaire wijken zijn. Uiteraard is vooral het centrum van Den Haag een populair gebied om te wonen. Daarnaast wonen ook veel studenten in het Zeeheldenkwartier, Regentessekwartier, Bezuidenhout en Scheveningen. Andere interessante gebieden zijn de Dorp-Bad, Stationsbuurt, Archipelbuurt, Schilderswijk, Hofkwartier en Statenkwartier.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Den Haag? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reageer direct ↓