Amsterdam

1 2 3 4 5 6


papayo huren in amsterdamHuren in Amsterdam. Ben je op zoek naar een kamer of appartement in de Hoofdstad? Dan ben je bij Papayo aan het juiste (web)adres. Op Papayo kun je eenvoudig reageren op advertenties.

Papayo is een verhuurplatform voor studenten en starters. De kamers, studio’s en appartementen op Papayo.nl worden aangeboden door particulieren en makelaars. Het aanbieden van woonruimte kan altijd gratis.

Wat moet je weten over huren in Amsterdam?

Helaas is Amsterdam de duurste stad van Nederland als het gaat om particuliere huurwoningen. Volgens een onderzoek van Nu.nl betaal je gemiddeld voor een studentenkamer in de hoofdstad bijna 26 euro per vierkante meter. In een ander onderzoek uit datzelfde jaar kost een vierkante meter gemiddeld zelfs ruim 34 euro.

Populaire plekken om te wonen in Amsterdam zijn het centrum, Oud-West, De Pijp en De Jordaan. Ook Oud-Zuid, De Baarsjes en Oost doen het goed. Over het algemeen geldt: hoe dichter bij het centrum (de grachtengordel), hoe duurder het wordt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod dat Papayo heeft in Amsterdam? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reageer direct ↓